Beställ din företagslunch här!

Har ert företag ett samarbete med oss? Klicka på företaget du jobbar för nedan så kommer du vidare till beställning.

E-Meals företagslunch

Vi är mycket passionerade när det gäller att tillaga och leverera mat för andra företag.

Vi tror starkt på den positiva effekten som bra mat har på att förena människor och skapa positiva upplevelser.

Vi är stolta över kvaliteten och kreativiteten i maten vi tillagar och vi är angelägna om att leverera fantastiska måltider som våra kunder kommer att älska.

Dessutom förstår vi vikten av bekvämlighet i vår stressade värld, vilket är anledningen till att vi erbjuder leveranser för att göra det enkelt för våra kunder att njuta av vår mat.

Slutligen är vi passionerade när det gäller att stödja andra företag och hjälpa dem att lyckas, och vi tror att genom att tillhandahålla högkvalitativ mat på ett smidigt sätt, så kan vi bidra till andra företags framgång.

Vi är mycket passionerade när det gäller att tillverka mat för andra företag och leverera den till dem. Vi tror starkt på den positiva effekten som bra mat har på att förena människor och skapa positiva upplevelser. Vi är stolta över kvaliteten och kreativiteten i maten vi tillagar och vi är angelägna om att leverera fantastiska måltider som våra kunder kommer att älska. Dessutom förstår vi vikten av bekvämlighet i vår stressade värld, vilket är anledningen till att vi erbjuder leveranser för att göra det enkelt för våra kunder att njuta av vår mat. Slutligen är vi passionerade när det gäller att stödja andra företag och hjälpa dem att lyckas, och vi tror att genom att tillhandahålla högkvalitativ mat kan vi bidra till andra företags framgång.
e-meals hemleverans åland matlåda

Intresserad?

Hör av dig, låt oss ses över en kopp kaffe och prata om era lunchbehov.

Vi erbjuder företagslunch med leverans till er verksamhet. Vår lunch är vällagad och smakrik, och erbjuder något för alla smaker. Anställda hos er kan enkelt beställa lunch via vår hemsida. På så sätt slipper ni oroa er för den biten, utan kan fokusera på er verksamhet och era arbetsuppgifter istället. Vi ser fram emot att få servera er och era anställda!

Tashiba Eats

Söker ditt företag lunchmöjligheter?

Vi är stolta över kvaliteten och kreativiteten i maten vi tillagar och vi är angelägna om att leverera fantastiska måltider som våra kunder kommer att älska.

Kontakta oss

Lägg mindre tid på planering av lunch och mer tid på det du brinner för.

    Kontaktuppgifter:

    Tel: 04573444390

    Mail: info[@]emeal.ax